Народна медицина

 
 

Рулет з лаваша, начинки з крабовими паличками (покроково)

   
Рулет з лаваша, начинки з крабовими паличками (покроково) На прилавках наших магазинів, серед великої різноманітності хлібобулочних виробів, можна зустріти вірменський лаваш. Цей тонкий хліб не часто купують, так як він досить прісний смак. Однак саме ця якість робить його універсальним продуктом – основою для безлічі простих, дуже смачних закусок і рулетів. В якості начинки використовують найрізноманітніші продукти – м'ясо, курку, рибу і рибні консерви, гриби, сир, овочі і фрукти.

Як приготувати азу по-татарськи з свинини з картоплею?

   
Як приготувати азу по-татарськи з свинини з картоплею? Страви татарської кухні відрізняються своєю поживністю і пікантністю. Напевно, з цієї причини вони прижилися і у людей інших національностей. Якщо ви ще не чули, як приготувати азу по-татарськи з свинини з картоплею, то пропонуємо вашій увазі цей рецепт. Азу – в перекладі означає шматочки м'яса в гострому соусі. Спочатку його готували з яловичини, однак зараз для приготування цієї страви використовують свинячу м'якоть, і індичку, і навіть конину.

Повітряна сирна запіканка в духовці з манкою, рецепт

   
Повітряна сирна запіканка в духовці з манкою, рецепт Сир – корисний продукт, який, на жаль, люблять і їдять далеко не всі. Особливо часто їм нехтують діти, адже вони справжні прівереди. Хочете, щоб всі домочадці по-новому оцінили сирні страви? Це просто, вам допоможе, – повітряна сирна запіканка з манкою, рецепт якої буде наведено далі. Запеканочка за цим рецептом вийде схожою на ніжне суфле, а якщо полити її різними фруктами і красиво подати до столу, то навіть самі вибагливі нехочухи не зможуть встояти.

Холодець з шиї індички, рецепт

   
Холодець з шиї індички, рецепт Щось ми давно не говорили про те як приготувати холодець. Зазвичай його готують з кінцівок, а саме гомілки порося або теляти. Сьогодні ж розглянемо, як приготувати холодець з шиї індички. Це буде рецепт і тонкощі приготування, звичайно. Також особливості цього виду м'яса розглянемо сьогодні.

Салат «Ялинові шишки» - рецепт з мигдалем

   
Салат «Ялинові шишки» - рецепт з мигдалем На новорічний стіл завжди хочеться приготувати щось не тільки смачне, але і красиве, безпосередньо пов'язане із зимою або ялинкою. Якраз таким і є салат «Ялинові шишки», рецепт якого ви сьогодні дізнаєтеся. Він надзвичайно смачний, ситний і дуже привабливий зовні. Обов'язково додайте його в свою кулінарну книгу, щоб приготувати на Новий рік.

Морс із замороженої брусниці, рецепт приготування

   
Морс із замороженої брусниці, рецепт приготування Різні ягоди є дуже корисними продуктами для кожної людини. Адже в одній крихітній ягідці міститься величезна кількість вітамінних речовин, мінералів, кислот і інших унікальних частинок. Тому їх потрібно їсти свіжими і заготовляти на зиму, заморожуючи, готуючи компоти і варення, і навіть висушуючи. З багатьох ягідок можна приготувати дуже смачні напої – морси. Найчастіше з них використовують свіжі плоди, але є рецепти і на основі замороженої сировини. Давайте уточнимо, як правильно приготувати морс із замороженої брусниці, наведемо докладний рецепт для цього.

Конопляна борошно - користь та шкоду, як приймати?

   
Конопляна борошно - користь та шкоду, як приймати? Конопляна борошно – продукт, отриманий шляхом переробки насіння однойменного рослини, яке відоме ще з давнини. Хоча коноплі згадувалася в рукописах, датованих 2800 роком до нашої ери, російський народ познайомився з нею набагато пізніше. Відомо, що насіння цієї рослини використовували для приготування каші. Сьогодні цей продукт також цінується в різних куточках планети. Татари готують з конопель традиційні страви, а жителі Азії роблять з неї солодощі. Негативне ставлення до цього рослині обумовлена вмістом в її листках наркотичних речовин, які не мають ніякого відношення до насінню коноплі. Чим корисна конопляна борошно? Який її хімічний склад? Чи є протипоказання до неї?

Сирники із сиру з манкою і борошном і без борошна і манки

   
Сирники із сиру з манкою і борошном і без борошна і манки Кожна господиня час від часу стикається з проблемою, що б такого приготувати своїм домочадцям смачного. При цьому приготовлені страви в ідеалі повинні бути ще і не складними, бюджетними та корисними. І відмінним варіантом для сніданку всієї родини стануть страви з сиру. Деякі з них готуються дуже швидко, буквально протягом півгодини, з мінімуму інгредієнтів. Якраз до таких страв належать і сирники, давайте дізнаємося, як приготувати їх з сиру з манкою і борошном, і без борошна і манки.

Рецепт легкого вечері на швидку руку з простих продуктів

   
Рецепт легкого вечері на швидку руку з простих продуктів
Рецепт легкого вечері на швидку руку з простих продуктів Сучасні жінки – народ зайнятий, вони прагнуть заробляти гроші, повертаються з роботи пізно ввечері. Тому не завжди є можливість втілити в життя всі свої кулінарні таланти і вишукування. Часто потрібно швидко зробити що-небудь апетитне з наявних продуктів будинку, при цьому не забувати про користь приготованих страв. Рецепт легкого вечері на швидку руку з простих продуктів – це саме те, що шукають всі працюючі дівчини. Саме таку добірку страв і ми приготували для вас сьогодні.

Як зробити сыровяленое м'ясо в домашніх умовах?

   
Як зробити сыровяленое м Як приготувати сыровяленое м'ясо в домашніх умовах? Це питання дуже актуальне, особливо з настанням холодів, коли створюються відповідні умови для в'ялення. Такий продукт люблять майже всі – його їдять замість купованої ковбаси, використовують як закуску до пива і нарізають до святкового столу. А оскільки сыровяленое м'ясо в магазинах коштує недешево, краще навчитися готувати його у себе вдома, а потім пригощати друзів і разом насолоджуватися його смаком. Сьогодні ми розглянемо рецепти в'ялення курячої грудки, свинячий і яловичої вирізки.