Народна медицина

 
 

Аскорбінова кислота і вітамін "С" - це одне і те ж?

   
Аскорбінова кислота і вітамін "С" - це одне і те ж? Напевно, кожна людина знає про користь вітамінів для нашого здоров'я. Ці елементи беруть активну участь в діяльності всіх ділянок нашого організму, і недостатнє їх надходження або неправильне всмоктування загрожує виникненням різних порушень, у тому числі і досить серйозних захворювань. Одним з найбільш важливих вітамінних речовин для нашого тіла є вітамін С. На щастя, зараз рідко зустрічаються випадки його тотального авітамінозу, проте з незначною нестачею цього елементу може зіткнутися кожен з нас. І при необхідності наситити організм такою речовиною, багато людей купуючи в аптеці вітамін С бачать часом на упаковці напис «аскорбінова кислота», а тому цікавляться: аскорбінова кислота і вітамін "С" - це одне і те ж?

Велика користь цибулі організму людини

   
Велика користь цибулі організму людини Величезна користь цибулі організму людини полягає в його унікальному хімічному складі. До того ж, завдяки своїм смаковим характеристикам, без цього овоча не обходиться практично не одне блюдо, особливо якщо мова йде про м'ясі або рибі.

Чорнобривці багаторічні: посадка й догляд, як зібрати насіння на розсаду

   
Чорнобривці багаторічні: посадка й догляд, як зібрати насіння на розсаду Як відомо, квіти прикрашають будь-який сад, вони створюють атмосферу затишку і краси, дарують приємний аромат і гарний настрій. Не є винятком чорнобривці, посадка і догляд за якими будуть темою подальшої розмови, також як скажімо зібрати насіння на розсаду чорнобривців.

Салат з курячих сердечок і грибів

   
Салат з курячих сердечок і грибів Різні закуски – це досить популярні страви, яким завжди знайдеться місце на столі. Їх можна приготувати і на полудень, і на вечерю, і до обіду. Вони цілком можуть зіграти роль основних, а можуть стати приємним доповненням до м'ясних, рибних та інших страв. До одним з найпопулярніших закусок відносяться різні салати. Їх можна приготувати з чого завгодно, в основі таких страв можуть лежати продукти, які знайдуться в будь-якому холодильнику. Давайте уточнимо, як приготувати салат з грибів та курячих сердечок.

Азу по-татарськи з картоплею - рецепт в мультиварці покроково

   
Азу по-татарськи з картоплею - рецепт в мультиварці покроково Розглянемо сьогодні як приготувати азу по-татарськи, покроковий рецепт з картоплею в мультиварці. Якщо ви є шанувальником м'ясних страв, обов'язково варто спробувати приготувати цей національний рецепт. Готується він традиційно з пісної баранини або ж можна використовувати телятину, крім того, відмінна страва вийде і з яловичини.

Свіжі ягоди глоду: корисні властивості і протипоказання

   
Свіжі ягоди глоду: корисні властивості і протипоказання Свіжі ягоди глоду, користь і шкоду яких буде далі розглянуто, - вельми корисні для людини плоди. Прогулюючись по лісі, можна помітити кущі цієї рослини, вкриті червоно-кривавими плодами. Вони досить-таки смачні і володіють цілющою силою.

Гарбуз запечений у фользі з лимоном і апельсином

   
Гарбуз запечений у фользі з лимоном і апельсином Гарбуз запечений у фользі з апельсином і лимоном дуже смачне і корисне блюдо. Існує маса рецептів з цього помаранчевого овоча. В наші дні вирощуванням гарбуза займаються багато садівники, рослина досить невибаглива і не буде забирати багато часу у дачників.

Рецепт приготування кольорової капусти в клярі в духовці

   
Рецепт приготування кольорової капусти в клярі в духовці Рецепти заготовок з цвітної капусти з овочами дуже популярні. Але заготовлювати взапас її потрібно не завжди. Можна поласувати нею і по-швидкому. Рецепт цвітної капусти в клярі - дуже смачна страва, та ще й корисне, так як цей овоч вважається джерелом корисних речовин. У ній є багато протеїну, вітамінів, мінеральні солі, крім того, вона цінується за свій чудовий смак і дієтичні якості.

Виноградний джем - рецепт на зиму

   
Виноградний джем - рецепт на зиму Сьогодні будемо готувати виноградний джем на зиму. Джем з винограду - це дуже смачне ласощі. Коли набридає вживати свіжі плоди винограду можна приготувати це солодке блюдо. Особливо актуально це при щедрий врожай виноградних ягід у південних областях нашої країни.

Варення з чорноплідної горобини із сливою і волоськими горіхами

   
Варення з чорноплідної горобини із сливою і волоськими горіхами Варення з чорноплідної горобини з волоськими горіхами і зі сливою – це відмінне ласощі, яке може приготувати кожна господиня для своєї сім'ї. Хоча цю чорноплідну ягоду люблять небагато, незважаючи на її користь для здоров'я. Смак у неї досить-таки своєрідний, трохи терпкий і навіть трохи гіркуватий, тому готувати її краще спільно з іншими інгредієнтами.