Народна медицина

 
 
» » Салат весняний з крабовими паличками, з огірком, капустою, рецепт

Салат весняний з крабовими паличками, з огірком, капустою, рецепт

  
Салат весняний з крабовими паличками, з огірком, капустою, рецепт При наявності бажання і фантазії смачний салат можна приготувати навіть з дуже обмеженої кількості продуктів. Наприклад, дуже популярні прості в приготуванні салати, закуски зі свіжих огірків. Багато люблять легкі страви, до складу яких входять крабові палички. Їх не потрібно додатково готувати, що дуже зручно. До того ж вони добре поєднуються з багатьма продуктами, тому з ними можна готувати найрізноманітніші холодні страви.

Ну, а салати з додаванням свіжого огірка, мабуть, найпопулярніше весняно-літнє блюдо. Та й взимку їх можна готувати. Вони смачні і не важкі для шлунку. До того ж, ці овочі містять мінімум калорій, тому салати, закуски з огірків часто присутні в дієтах для схуднення.

Сьогодні ми з вами будемо готувати салат весняний з крабовими паличками, з огірком, рецепт, та не один розглянемо і обговоримо:

Рецепти салатів з крабовими паличками

Салат весняний «Бриз» з крабовими паличками

Для цього дуже смачного, ситного страви нам знадобиться: 2 упаковки по 100 г паличок або імітованого крабового м'яса, 2 щільних помідора, 100 г твердого тертого сиру, 2 невеликих зубчики часнику і свіжа зелень. Для заправки візьмемо густий майонез.

Приготування:

Злегка розморожені палички наріжте середніми кубиками. Те ж виконайте з попередньо помитим помідорами, викладіть в салатник. Пропустіть через часникодавку часник, дрібно поріжте зелень: кріп, пір'я зеленої цибулі, зелень петрушки (всього знадобиться 1-2 ст. л). Викладіть все в салатник, перемішайте ложкою. Полийте майонезом, розрівняйте. Зверху посипте підготовленої зеленню, для прикраси.

Салат весняний з крабовими паличками (рецепт з буряком і сиром)

Приготуйте продукти: 2 упаковки паличок (по 100 г), відварну буряк середніх розмірів, 2 яйця, зварених круто. Ще потрібно: 100 р. тертого сиру, а ще 2 зубчики часнику і трохи зелені.

Приготування:

Відварну буряк очистіть, натріть на тертці, краще великою. Яйця покришіть кубиками. Також, кубиками, поріжте палички. Всі компоненти викладіть в посуд для салату, посоліть і перемішайте. Часник пропустити через часникодавку. Кашку додайте до майонезу. Заправте салат, посипте його зеленню.

Салат весняний з крабовими паличками з огірком і кукурудзою

Для цієї ситної і смачної закуски нам знадобиться: 200 г паличок, 1 свіжий огірочок (середнього розміру), 2 яйця, зварених круто, баночка консервованої кукурудзи без розсолу. Краще візьміть «Бондюель» - зернята дуже м'які, ніжні. Ще потрібен майонез, сіль, трохи свіжого зеленого лука.

Приготування:

Наріжте дрібними кубиками огірок, яйця, палички. Викладіть в салатник. Додайте кукурудзу, посоліть, перемішайте. Полийте майонезом, розрівняйте поверхню, посипте дрібненько порізаною цибулею.

Рецепти салатів зі свіжим огірком

Салат весняний з капустою і огірком (рецепт з мінімумом калорій)

Цей весняний салат наповнене вітамінами, містить мінімум калорій, він легкий і дуже смачний. Його можна подати до м'яса, риби або просто відвареної картоплі, а можна взагалі замінити їм вечерю, щоб дати організму можливість розвантажитися.

Для приготування знадобиться: 3 середніх огірка, половинка невеликого качана капусти, пучок зелені (цибуля зелена, кріп, петрушка), приблизно 50 р. Ще потрібен чорний перець (суміш перців), сіль, 1 ст. л. свіжоприготованого лимонного соку. Для заправки візьмемо якісне не рафінована соняшникова олія.

Приготування:

Капусту нашаткуйте дуже дрібною соломкою. Викладіть в миску, посоліть, пам'ятайте чисто вимитими руками, поки з'явиться сік. Перекладіть у підготовлений посуд. До капусти додайте нарізані кубиками або половинками кружечків огірки, дрібно нарізану зелень. Полийте лимонним соком, посипте дрібкою перцю. Полийте маслом, перемішайте. Дайте настоятися хвилин 15, подавайте до столу.

Пікантна закуска з зеленню і перцем

Це легкий, освіжаючий, злегка гострий страву можна готувати в будь-який час року, але особливо гарна закуска жарким літом, коли є не особливо хочеться. Взимку відмінно поєднується з калорійними м'ясними продуктами, смаженою картоплею і т. д. А ще її дуже легко приготувати.

Для цього знадобиться: 3 свіжих середніх огірка. Якщо шкірка груба, її краще обрізати. Ще візьмемо 0,5 ч. л. перчика чилі, 1 ст. л. рисового оцту (у нього більш м'який смак), середній пучок різної зелені, яка є, сіль, цукор за смаком. Цукру потрібно зовсім небагато, приблизно щіпку.

Приготування:

Огірки поріжте тонкими кружечками, якщо великі, ще навпіл. Викладіть в салатник. Туди ж висипте дрібно порізану зелень. Рисовий оцет змішайте з сіллю, перцем, цукром, полийте салат, перемішайте. Перед тим як поставити на стіл, витримайте на холоді кілька годин.

Зелений весняний салат з огірком (рецепт дуже простий)

Знадобиться: 3 огірка, 3 варених яйця, салатні листя, сіль. Для заправки підійде майонез або густа сметана.

Приготування:

Огірки, яйця порізати кубиками, перекладіть в посуд. Листя салату ретельно помийте, обсушіть на рушник. Потім порвіть їх руками (ніж краще не використовувати), викладіть до огірків, посоліть. Всі полийте заправкою, перемішайте.

З редискою

Весняний салат з огірком дуже часто готують з додаванням редиски. Виходить справжній вітамінний блюдо, смачне і корисне. Давайте його теж приготуємо.

Нам знадобиться: 3 огірочки, 5-6 редисок, невеликий пучок зелені з цибулі і кропу. Ще потрібна сіль, 1 ч. л. яблучного оцту і рафінована рослинна олія для заправки. При бажанні можна додати трохи перцю. Це додасть готовому блюду легку гостроту.

Приготування:

Огірки, редиску порізати тоненькими кружальцями. Зелень дрібно наріжте. Викладіть все в салатник, посоліть. Додайте оцет, полийте маслом, перемішайте. Приємного апетиту!

Світлана, www.mednarodna.com.ua